Ting de som bor i utlandet bør være oppmerksom på når de kjøper et hus i Tyrkia.

Ting de som bor i utlandet bør være oppmerksom på når de kjøper et hus i Tyrkia

Hvis du bor i utlandet, men ønsker å kjøpe et hus i Tyrkia, er dette innholdet for deg! I innholdet vårt vil vi inkludere hva du bør være oppmerksom på når du ønsker å kjøpe et hus i Tyrkia som expat.
Hvis du ønsker å kjøpe et hus i Tyrkia som en expat, er det første punktet du må bestemme deg  for å vite hva du vil investere i  . Å vite dette vil hjelpe deg med å bestemme hvor du skal kjøpe boligen din og hvilken type eiendom du skal se etter.
Den andre fasen av dette spørsmålet vil få deg til å spørre deg selv i hvilken del av Tyrkia du ser deg selv bo ; Et landlig, rolig område omgitt av grøntområder? Eller er det et travelt, pulserende byliv fylt med store severdigheter, steder å se og ting å gjøre? Hvis du håper å investere for leieinntekter, bør du se på områder som krever høyere husleie eller hvor du håper å finne målgruppen din.
RUUF kan hjelpe deg med å henvise deg til rett eiendom som passer dine preferanser. Vi forstår at du kanskje ikke har nok informasjon om byene og regionene i landet og derfor ikke kan anslå boligstatistikk, regionale fordeler og ulemper. Trenger du gode råd, veiledning og  trygghet er vi her  for deg  .

10 land som gir oppholdstillatelse ved huskjøp

Selv om hvert lands vilkår for å gi oppholdstillatelse ved å kjøpe hus er forskjellige, er her 10 attraktive land hvor du kan få oppholdsrett ved å kjøpe eiendom for et visst beløp:

  • Hellas
  • Bulgaria
  • Spania
  • Portugal
  • Malta
  • Ungarn
  • Latvia
  • Makedonia
  • Irland
  • den dominikanske republikk

Bestemme regionens egnethet for ditt boligkjøpsformål

Beliggenhet spiller en viktig rolle for å avgjøre hvilken eiendom som skal kjøpes. Miljøet sammen med nødvendige fasiliteter som kjøpesentre, helseklinikker, offentlig transport, skoler vil bli tatt i betraktning og vil bidra til verdien av boligen.
 Tyrkia tilbyr et trygt og fredelig miljø for mennesker fra alle samfunnslag, uavhengig av religion, nasjonalitet, etnisitet og bakgrunn  . Türkiye er flerkulturell og veldig gjestfri for alle. Det er imidlertid avgjørende for expats å vite hva de ønsker og prioritere for å finne plassen som passer best for deres behov. Du bør vurdere dine sosiale behov så vel som dine utdannings- og helsebehov.

Vurder leieinntekter hvis du leter etter en investeringsmulighet

Avkastning på investeringen sammen med veksten av startkapitalen din er to svært viktige faktorer som motiverer enhver investor i sine beslutninger. Istanbul er en flott by å investere i, med tanke på at det er en av de mest egnede regionene i Tyrkia for eiendom. Derfor blir det svært viktig å velge riktig eiendom.   Leieavkastning kan forutses ved å undersøke hus til salgs i Istanbul .

Innhenting av oppholdstillatelse (hvis nødvendig)

Expats eller utlendinger som ønsker å bo i Tyrkia kan også søke om oppholdstillatelse ved å kjøpe et hus i Tyrkia. Derfor kan det å vite dette ved huskjøp være en god mulighet for deg.

Undersøker entreprenørselskapet

For leiligheter som ennå ikke er bygget, vil det være svært nyttig å se på suksessen til entreprenørselskapet i tidligere lignende arbeider. Kommunen bør sjekke om leiligheten du liker og leiligheten du har kjøpt er samme leilighet. Dersom konstruksjonen ikke fullføres, skaffe definitivt et gulv servitutt.
Det er ikke nok bare å få tak i et servitutt.  Lag en egen kontrakt med den som selger leiligheten.  Bestem i kontrakten leveringsdatoen for leiligheten, hvilke materialer som skal brukes, og straffen som selgeren vil betale deg hvis leveringsdatoen er forsinket. Sørg for å inkludere i din kontrakt vilkåret om at etasjeservitutten skal gjøres om til sameie.
Hvis leiligheten du kjøper ikke er under oppføring, vær oppmerksom på om det er et borettslag eller ikke.  Hvis den har sameie betyr det at den også har beboelse. Registreringene i tinglysingen til eiendommen bør undersøkes ved å gå til tinglysingskontoret.
I denne anmeldelsen,
  • Hvem eller hva eiendommen tilhører,
  • Aksjekurser knyttet til eiendom,
  • Om det er servitutt (bruks)rett på eiendommen,
  • om det er en gulvservitutt, om det er noen hindring for etableringen,
  • Hvorvidt den selvstendige delen som skal kjøpes er registrert i tinglysingen eller ikke,
  • Om det er en beslutning som hindrer salget,
  • områdemåling,
  • Enten det er pantsatt eller ikke,
  • Skjøtemerknadene brukt av grunneieren til entreprenøren bør læres.
  • Forvaltningsplan for eiendommen,
  • Du bør gå til kommunen der huset eller boligprosjektet som skal kjøpes er tilknyttet og undersøke de eksisterende registrene for stedet som skal kjøpes fra det aktuelle reguleringsdirektoratet.
  • Ting de som bor i utlandet bør være oppmerksom på når de kjøper et hus i Tyrkia
Merverdiavgiftsfritaket som gjelder for borgere bosatt i utlandet og utenlandske statsborgere som eier eiendom i Tyrkia   er det samme.
Vilkår for merverdiavgiftsfradrag:
  • Gyldig for boliger solgt fra 1. april 2017.
  • Det er krav om at arbeidsplassen eller boligen skal leveres første gang.
  • Beløpet som skal betales for huset må medbringes fra utlandet i utenlandsk valuta.
  • Tyrkere som bor i utlandet kan også dra nytte av rabatten. For dette formålet er den tyrkiske statsborgeren pålagt å ha arbeids- eller oppholdstillatelse i utlandet i mer enn 6 måneder.
  • Det er et vilkår om ikke å selge eiendommen på 1 år. Ellers vil den uinnkrevde merverdiavgiften kreves inn sammen med mulkt og forsinkelsesrenter.
Mange tror at det er svært få alternativer i Tyrkia, men det er nok av valg og variasjon. Når det gjelder kjøp av eiendom kan du undersøke mange alternativer, spesielt hvis det er et hus du har tenkt å bo i i fremtiden. Når du kjøper et hus fra en eier eller en entreprenør, ikke nøl med å si at du trenger litt mer tid og se flere alternativer.
Det er viktig å vite disse før du kjøper eiendom i Tyrkia fordi hver region vil variere. Hvis du har valgt et pågående prosjekt, se og observer leiligheter, tomteareal og hvor de planlagte anleggene skal ligge og hvor langt unna de er.

Finne en god agent

Hvis du ønsker å kjøpe et hus før du kommer til Tyrkia og nøler,  vil  møte med et erfarent team som RUUF gi deg en stor fordel. På denne måten vil du ikke sette deg fast i prosedyrer, og du vil få ditt nye hjem, som er det best egnede investeringsverktøyet for deg. Å finne en pålitelig agent vil gjøre hele boligkjøpsprosessen enklere.
Det er nå mulig for våre expats som bor i utlandet  å eie et hus i Tyrkia under fordelaktige forhold  . Fordi det er et expat-lån som gjør det lettere for dem å få tilgang til boligfinansiering   . Hvis du ser etter en mer fordelaktig betalingsmåte og bekvemmelighet, bør du møte RUUF.
RUUF kjøper drømmehuset for deg, og du   begynner å eie dette huset uten å måtte betale forskuddsbetaling . RUUF kjøper huset under søknaden din, leverer nøklene til huset til deg, og så er ditt ansvar å eie huset ditt stykke for stykke, som om du betaler husleien. Den dagen du eier 100% av huset, blir du eneeier av skjøtet! Søk nå gratis og  ikke utsett drømmene dine om å eie et hus i Tyrkia!

Bo i Tyrkia og kjøpe hus i utlandet eller bo i utlandet og kjøpe hus i Tyrkia?

Verdens befolkning øker stadig. Verdensbefolkningen, som akkurat hadde passert 6 milliarder på begynnelsen av 2000-tallet, nærmet seg 7 milliarder i 2010; Det er anslått at det vil overstige 8 milliarder i 2022. På 1920-tallet var dette tallet bare 2 milliarder. Den raske befolkningsøkningen over all forventning har presentert et felles problem for hele verden: Boligkrisen er blant de heteste punktene på dagsorden i alle land i dag. Denne globale krisen er en stor mulighet for de som ser på den fra et investorperspektiv. Ettersom vår verden blir en global landsby, er en av investeringene som kan gjøres på global skala å kjøpe et hus i utlandet. Faktisk tilbyr mange land i dag ulike fasiliteter til investorer som ønsker å kjøpe et hus fra utlandet for å øke tilstrømningen av utenlandske penger, og for de som investerer i eiendom i landet, takket være fleksibiliteten fra kl. visum og oppholdstillatelse, går det hele veien til å få statsborgerskap når visse vilkår er oppfylt. Rapporten “Statistics of Real Estate Acquisition from Abroad” publisert av TÜİK viser at mens tyrkiske borgere kjøpte 35 tusen 184 hus fra utlandet i 2020, nådde dette tallet 41 tusen 789 hus i 2021. Det anslås at statistikken for 2022, som ennå ikke er publisert, når høyere tall. Vi kan stoppe her og si: Så mange mennesker kan ikke ta feil! Så hvilke fordeler gir det å kjøpe et hus i utlandet? Hvilke endringer forårsaker investorer som ønsker å kjøpe hus fra utlandet i landene de besøker? Kan det være mer logisk å kjøpe et hus i Tyrkia i stedet for å kjøpe et hus i utlandet? Vi ønsket å vurdere alle disse spørsmålene med fordeler og ulemper.

kjøpe hus som en investering
Bolig er et av de mest foretrukne investeringsinstrumentene.

Er det fornuftig å kjøpe hus i utlandet?

I samsvar med gjensidighetsloven (gjensidighetsprinsippet i internasjonale avtaler) kan utlendinger kjøpe hus i vårt land, mens tyrkiske statsborgere også har rett til å kjøpe hus i utlandet. Når du begynner å undersøke eiendomspriser, skjønner du hvor verdifull denne retten er. Hus- og leilighetspriser i store byer og populære distrikter, spesielt i Istanbul, er konkurransedyktige med mange byer i utlandet.

kjøpe hus i utlandet
Å kjøpe bolig i utlandet gir mange byråkratiske fordeler i tillegg til investeringsverdi.

Når dette er tilfelle, virker det å kjøpe eiendom i utlandet som en ekstremt attraktiv idé for de som planlegger å bo i utlandet i fremtiden, de som vurderer å bosette seg i utlandet for barnas utdanning, eller de som drømmer om å tjene leieinntekter i utenlandsk valuta. Dessuten gir noen land oppholdstillatelse til eiendomskjøpere, noe som gjør kjøp av hus i utlandet til en toppprioritet blant drømmene. Det er nå til og med en type visum satt i kraft bare for dette problemet. Det er mulig å få oppholdstillatelse og statsborgerskap gjennom investering med Golden Visa, som er et program beregnet på borgere fra land utenfor EU. Investeringsbeløpet som etterspørres i programmet, som dekker Malta, Hellas, Spania og Portugal, varierer avhengig av land. Det er mulig å få fri bevegelsesrettigheter med en eiendom verdt 250 tusen euro i Hellas, som er et av de mest foretrukne landene for tyrkere å kjøpe et hus i utlandet, men dette beløpet når 500 tusen euro i Spania.

Kriterier som attraktive betalingsalternativer i utenlandske prosjekter og det faktum at eiendomsprisene noen ganger faller til svært overkommelige priser, har økt tyrkernes entusiasme for å kjøpe bolig i utlandet. Med tanke på at leieinntektene i utlandet øker mye raskere enn salgsprisen på eiendom, er det mulig å si at denne tanken slett ikke er urimelig.

Kjøpe hus i utlandet: Økonomiske fordeler

Å kjøpe hus i utlandet er ikke lenger bare en fjern drøm, det er nesten en nødvendighet. En av de mest aktuelle sakene i den siste perioden i Tyrkia, som i hele verden, er utvilsomt de uforholdsmessig økende husleiene og ublu boligprisene Mens husleiesøkere har vanskelig for å finne husleie i henhold til budsjettet deres eier et hus leter etter alternative løsninger på de høye eiendomsprisene i Tyrkia. Dessuten er dette problemet ikke bare leietakernes problem; De som ønsker å kjøpe og leie hus til høye priser har vanskeligheter med å finne leietakere som vil betale de høye husleiene uten forstyrrelser. Uansett hvilken side av mynten du står på, er det å bo i Tyrkia og kjøpe hus i utlandet en av disse løsningene, selv om det kan virke som en drøm for noen av oss.

Hvis du ønsker å kjøpe et hus, men klager på de høye eiendomsprisene i Tyrkia, gir det å kjøpe et hus i utlandet betydelige fordeler, enten det er det første huset du kjøper å bo i eller huset du kjøper for investeringsformål. La oss for eksempel si at du ønsker å kjøpe et hus i Istanbul, men du tror at markedet er ganske høyt og at det ikke er fornuftig å kjøpe og leie et hus med disse tallene, og du har ganske rett. Faktisk er leieperioden for noen hus i Istanbul opptil 30 år. I et slikt tilfelle kan det være en bedre investering for deg å kjøpe et hus i Thessaloniki eller Köln i stedet for Istanbul. Du vil ikke bare returnere investeringen din tidligere, men også beskytte deg mot mulige devalueringer ved å tjene vanlige valutainntekter fra utlandet. Dessuten går boliglån, som er maksimalt 10 år i Tyrkia, opp til 30 år i de fleste europeiske land. Det er med andre ord mulig å investere med en liten forskuddsbetaling og betale ned lånet over årene med leieinntektene du tjener. La oss lage en påminnelse her. Muligheten for å lage en leieavtale i utenlandsk valuta i Tyrkia er opphevet med regelverket som er innført de siste årene. Dette etterlater leieinntektene dine i en svært svak posisjon mot mulige svingninger i valutakurser dersom du investerer i eiendom i Tyrkia.

Det samme gjelder de som ønsker å kjøpe sin første bolig. Spesielt de unge som ønsker å kjøpe et hus i Tyrkia står fast mellom enten et rimelig, men høyrenteboliglån eller et lavrenteboliglån, men en veldig høy pris. At varigheten på lån gitt til verdifulle eiendeler som bolig er begrenset til 10 år, hindrer mange i å eie bolig. Å kjøpe bolig i utlandet er også en løsning på dette problemet. Hvis du kjøper en rimelig eiendom i Nederland eller en liten by i Tyskland, kan du betale husleien i Istanbul med leieinntektene du tjener. Dette gir deg to fordeler ved mulige devalueringer. For det første øker prisen på eiendommen din kjøpt i Europa raskt i lire. For det andre, mens husleien du tjener i Europa øker, forblir husleien du betaler i Tyrkia konstant. For eksempel, da euroen var 20 TL, betalte en som leide et hus i Istanbul med en leie på 10 000 TL 500 euro i husleie i april, men betaler nå mindre enn 400 euro. Hvis denne personen hadde eiendom i en liten by i Europa, ville leieinntektene han mottok være den samme, og han ville nå tjene penger.

Kjøpe hus i utlandet: Byråkratiske fordeler

Å kjøpe et hus fra utlandet gir økonomisk mening hvis du bor i Tyrkia; Men fordelene slutter ikke der. Innbyggere i republikken Tyrkia, som ikke er medlem av EU, står overfor mange ulemper sammenlignet med borgere i unionsmedlemsland. Fri bevegelse er av avgjørende betydning, spesielt for forretningsfolk. Tatt i betraktning de forlengede visumavtalekøene under pandemien og det økende antallet Schengen-visumavvisninger de siste årene, er å kjøpe et hus i utlandet ikke bare en økonomisk investering, men også en slags strategisk investering for din personlige fremtid. Dessuten snakker vi om en investering som er gyldig ikke bare for deg, men også for din familie. Faktisk finner foreldre som ønsker å gi utdanning av høy kvalitet til barna sine i Europa løsningen ved å kjøpe et hus i utlandet.

Så, hvilke steder foretrekkes å kjøpe et hus i utlandet?

Antall tyrkere som kjøper hus i Tyskland, Spania, Østerrike, Frankrike og England, samt i nærliggende land som Hellas, Bulgaria og Romania, øker dag for dag. Spesielt England fortsetter å tiltrekke seg oppmerksomheten til eiendomsinvestorer fra hele verden, selv om eiendomsprisene har vært på topp i årevis. Selv om kjøp av eiendom ikke krever visum eller oppholdstillatelse fra Storbritannia, er den høye leieavkastningen svært attraktiv for investorer.

Antall tyrkere som kjøper hus i ulike deler av Amerika for å være en del av den “amerikanske drømmen” som mange drømmer om, er også betydelig. Selv om det ikke er mulig å få oppholdstillatelse ved å kjøpe hus, la oss legge til at dette antallet har økt raskt de siste årene.

10 land som gir oppholdstillatelse ved huskjøp

Selv om hvert lands vilkår for å gi oppholdstillatelse ved å kjøpe hus er forskjellige, er her 10 attraktive land hvor du kan få oppholdsrett ved å kjøpe eiendom for et visst beløp:

  • Hellas
  • Bulgaria
  • Spania
  • Portugal
  • Malta
  • Ungarn
  • Latvia
  • Makedonia
  • Irland
  • den dominikanske republikk

Hvis du ønsker å kjøpe bolig i utlandet for å få oppholdstillatelse, er det best å handle raskt. For trenden kan være i ferd med å snu. Når regelverket som tillater utlendinger å kjøpe bolig presser eiendomsprisene opp i land og byer som er etterspurt, begynner reguleringer som tar sikte på å redusere denne etterspørselen å komme inn i myndighetenes programmer. Til slutt forbød Canada salg av boliger til utlendinger i to år fra 1. januar 2023, for å stoppe økningen i boligprisene.

Hva bør du være oppmerksom på når du kjøper bolig i utlandet?

Når du skal kjøpe bolig i utlandet, bør du definitivt samarbeide med et godt og pålitelig eiendomsselskap og tydelig uttrykke budsjett og forventninger. Hvis du skal kjøpe nytt hus, sørg for at det aktuelle byggefirmaet er pålitelig og har gjennomført mange lignende prosjekter tidligere.

Ikke foreta et kjøp uten en kontrakt, og hvis mulig, gjør transaksjonen med en pålitelig advokat. Etter hvert som antallet personer som ønsker å kjøpe hus fra utlandet øker, øker også antallet advokatkontorer som tilbyr tjenester i denne forbindelse. Ikke glem å ha noen møter før du velger advokaten du skal samarbeide med.

Siden kontrakten din vil bli utarbeidet på morsmålet i landet der du kjøper huset, må du huske at oversettelsen som er gitt for din forståelse kun er til informasjonsformål, og i tilfelle et problem vil kontraktsklausulene på morsmålet være gyldig.

Før du kjøper huset, sørg for å undersøke plasseringen, verdien av husene rundt det og hvorfor huset er til salgs.

Ikke glem at du trygt kan foreta betalinger som depositumet som kreves for å kjøpe huset ditt, servicegebyr for eiendomskonsulenter og eiendomsskatt med TransferGo med et ekstremt lavt fraktgebyr.

Sammen undersøkte vi fordelene og prosessene ved å bo i Tyrkia og kjøpe et hus i utlandet. La oss nå ta en titt på de attraktive sidene ved å planlegge å bo i utlandet og kjøpe et hus i vårt vakre land.

Å bo i utlandet og kjøpe hus i Tyrkia

Først av alt, som vi alle vet, er tyrkere som bor i utlandet veldig heldige som kjøper et hus i Tyrkia på grunn av valutapariteten. De som dro til utlandet med den hensikt å jobbe, men planlegger å reise hjem en dag, de som ønsker å ha et sted å bo når de kommer på ferie, og expats som ønsker å kjøpe eiendom til familiene sine i hjembyen med inntektene sine i utlandet kan enkelt kjøpe hus fra hele landet vårt.

Kjøpe hus i Tyrkia
Türkiye er et av de mest foretrukne landene av de som ønsker å investere i eiendom.

Dessuten kan de som bor i utlandet nå dra nytte av bankenes spesielle lånepakker. Du kan enkelt skaffe finansieringen som kreves for å kjøpe et hus i Tyrkia med boliglånspakker, populært kjent som expat-lån.

Selv om det ikke er noen annen prosedyre for utvandrere som er tyrkiske statsborgere for å kjøpe eiendom, kan betingelsene variere for utlendinger som har et blått kort. Vi anbefaler at du leser artikkelen vår med tittelen “Spørsmål om blåkortsøknaden”.

Før du kjøper et hus i Tyrkia, anbefaler vi at du tar hensyn til følgende:

Hvis du vurderer å kjøpe et hus som er under bygging, bør du definitivt undersøke entreprenørselskapet og gjennomgå deres tidligere prosjekter. Denne situasjonen er svært kritisk for de som vurderer å kjøpe hus fra prosjektet. Ikke ta grep med mindre du er sikker på at selskapet vil fullføre prosjektet.

Skal du kjøpe en ferdigstilt leilighet bør du sjekke om det er et borettslag eller ikke, for det å være et borettslag betyr at det er bebodd.

Det vil være nyttig å sjekke med kommunen og tinglysingskontoret om leiligheten du har kjøpt er populær.

I tillegg til alle disse, som eiendommen tilhører, andelsforhold, om det er servituttrett på eiendommen, om det er pantsatt eller ikke, om det foreligger et påbud som kan hindre salget, om en etasjeservitutt har er etablert på eiendommen, om det er noen hindring for etableringen, spørsmål som om den selvstendige seksjonen som skal kjøpes er registrert i tinglysingen, dens areal, forvaltningsplanen for eiendommen og skjøtemerknadene brukt av grunneieren til entreprenøren bør undersøkes nøye.

Enten du bor i utlandet og ønsker å kjøpe et hus i Tyrkia, eller om du bor i Tyrkia, men ønsker å kjøpe et hus i utlandet; Du vil foreta internasjonale pengeoverføringer for betalingene dine. Det betyr at hvis du ikke har gjort en god research, vil du møte nye kostnader som du ikke hadde forventet. Dessuten, hvis du kjøper huset for å leie i stedet for å bo i, må du foreta regelmessige internasjonale pengeoverføringer både for å motta leiebetalinger og for å betale boliglånene dine regelmessig, hvis du har brukt dem. Du trenger ikke bekymre deg for alt dette lenger, for med TransferGo kan du reise fra hele Europa til Tyrkia; Du kan også overføre penger fra Tyrkia til Europa, Amerika og Canada raskt og sikkert med et veldig lavt fraktgebyr. Dessuten, ved å invitere vennene dine, kan du tjene pengebelønninger for hver person som begynner å bruke TransferGo.

Vi ønsker deg lykke til i ditt nye hjem.

Kilde: Transfer.go

Diyar21Haber
SPOR

Ronaldo, 900 gol atan ilk futbolcu oldu

Bilim ve Teknoloji

Red Magic Gaming Tablet Pro Modeli Duyuruldu! 3D Ekran ve Yeni Teknolojik Özellikler

DiYARBAKIR YEREL HABER İlçe Haberleri

Yetimler Vakfı’ndan yetim çocuklara kırtasiye desteği

Yaşam

Muğla Menteşe’de yerleşim yerlerine yakın orman yangını!

MAGAZİN

Teşkilat’tan nefes kesen tanıtım

SPOR

Galatasaray’da ayrılık! Bodrumspor FK’ye kiralandı

GÜNCEL

500 TL’lik banknotların çıkması an meselesi!

Yaşam

Elektrik fiyatı temmuzda yüzde 38 zamlanmıştı: ‘Yeni zam ihtiyacının olduğunu söyleyebilirim’

Yaşam

Bakan Kurum: Vaniköy’deki izinsiz inşaatın yıkımı tamamlandı

Yaşam

Bodrum Belediyesi’ne 2 milyar liralık haciz

Yaşam

Çocuklarına ev almak isterken hayatlarının şokunu yaşadılar

KÜLTÜR SANAT SANAT

Sanat dünyasında büyük yankı: Bacon’ın efsanevi tablosu 24 milyon dolara Halit Cıngıllıoğlu’nun oldu

Araç - Trafik

Yılın 8 ayında Togg zirvede: İşte en fazla satılan elektrikli otomobil markaları

SPOR

İşte Barış Alper Yılmaz’ın yeni pozisyonu

Bilim ve Teknoloji

Amazfit T-Rex 3 Apple Watch Ultra’yı katletmeye geldi!

GÜNCEL

16 kişinin mal varlığının dondurulmasına dair karar Resmi Gazete’de

Yaşam

Kripto Dünyasında Yeni Bir Adım! Mastercard, Avrupa’da Kripto Debit Kartını Kullanıma Sundu

Deprem

Kahramanmaraş Pazarcık’ta şiddetli deprem

MAGAZİN

Turgay Salim – Musa Eroğlu… USTALARDAN DEV PROJE!

Bilim ve Teknoloji

Bir Dönemin Efsane Asistanı Clippy’in Sonunu Getiren Oldu? Gidişinden Siri’nin Bile Ders Aldığı Bazı Detaylar Var!

2 turister på den veltet…

2 tyske turister på den veltet motorsykkel ble skadet I…

  Eylül 5, 2024

Polish tourist who came to…

Polish tourist who came to Alanya for holiday committed suicide…

  Ağustos 26, 2024

Polski turysta, który przyjechał na…

Polski turysta, który przyjechał na wakacje do Alanyi, ZABIŁ SIĘ…

  Ağustos 26, 2024

En polsk turist som kom…

En polsk turist som kom på ferie til Alanya, DREPT…

  Ağustos 26, 2024

100 tusen lira i bot…

100 tusen lira i bot for de som gjør det…

  Ağustos 23, 2024

Servicebil kolliderte med turbil, 2…

Servicebil kolliderte med turbil, 2 TURISTER BLE SKADET 2 turister…

  Ağustos 17, 2024

Alarm for falske penger i…

Alarm for falske penger i Alanya: Hvordan oppdage falske sedler?…

  Ağustos 16, 2024

Alanya ble det dyreste stedet…

Alanya ble det dyreste stedet i Tyrkia Det skandinaviske markedet,…

  Ağustos 15, 2024