Jeep safari ULYKKE i Alanya igjen

Jeep safari ULYKKE i Alanya igjen

I trafikkulykken som skjedde i dag i Oba-distriktet i Alanya, kolliderte et lett nyttekjøretøy og et safarikjøretøy. Det var ingen dødsfall eller skadde i ulykken. Ulykken skjedde i Oba-distriktet.

 

 

 

 

 

 

 

 

Et lett nyttekjøretøy og et safarikjøretøy, hvis nummerskilt ennå ikke var kjent, kolliderte av ukjent årsak. Det oppsto materielle skader i begge kjøretøyene i ulykken.

Jeep safari ULYKKE i Alanya igjen

Uttalelser fra førerne av kjøretøyene som var involvert i ulykken ble tatt på stedet av polititeam. Det er satt i gang etterforskning av ulykken.

Kilde: BuyukAlanya Les mer

SÅ HVA SKJEDDE!! ?

Safaribiler ble bøtelagt igjen i Alanya

Under inspeksjonen utført av gendarmeriet i 4 regioner i Alanya, ble en straff på 48 tusen 441 TL ilagt sjåførene av 11 safaribiler. Ved kontrollen ble 1 kjøretøy utestengt fra trafikk.

Safaribiler ble bøtelagt igjen i Alanya

Alanya Gendarmerie Command utførte trafikkinspeksjoner for safarikjøretøyer i Oba Alacami, Değirmendere, Dim Stream og Sapadere-regionene. Under inspeksjonene ble 71 safaribiler kontrollert og en straff på 48 tusen 441 TL ble ilagt 11 kjøretøy og sjåfører. Ved kontrollen
ble 1 kjøretøy utestengt fra trafikk.

Kilde: B sleepAlanya

SÅ HVA SKJEDDE!! ?

Jeep safari kjøretøy sjåfør som rømte i Alanya ble arrestert

Sjåføren ble arrestert i safari-ulykken i Alanya der 1 turist døde og 3 personer ble skadet.

Hendelsen fant sted forleden i Sapadere-distriktet. Safarikjøretøyet med skiltnummer 07 HLF 48, drevet av R.Ş (35) , falt ned i stupet fra omtrent 5 meter som følge av at føreren mistet kontrollen over rattet. Innbyggere rundt som så ulykken meldte fra om situasjonen til nødsentralen 112. Ved varsel ble helse-, brannvesen- og gendarmeriteam sendt til regionen.

Jeep safari kjøretøy sjåfør som rømte i Alanya ble arrestert

Den rumenske statsborgeren Constantin Butnarescu (32), som var i kjøretøyet i ulykken, døde på stedet, mens kona Alina Elena Butnarescu (29), datteren Ema Marina Butnarescu (4) og Mustafa Atalay (25) ble skadet. Mens de skadde ble ført til Alanya trenings- og forskningssykehus med ambulanse, begynte gendarmerieteam å jobbe med å fange opp føreren av kjøretøyet som rømte fra ulykkesstedet. Som et resultat av de utførte undersøkelsene har sjåføren R.Ş. Han ble fanget i skogsområdet. Etter å ha fullført sine prosedyrer på politistasjonen, ble sjåføren arrestert og sendt til fengsel av fredsdommeren som han ble henvist til.

Kilde: BuyukAlanya

Streng INSPEKSJON av jeep safari kjøretøy i Alanya

Under inspeksjonen av safarikjøretøyer av gendarmeriet i Alanya ble det tatt straffereaksjoner mot 2 kjøretøy og sjåføren. Alanya Gendarmerie Command utførte trafikkinspeksjoner for safarikjøretøyer i Oba, Alacami, Değirmendere, Dim Stream og Sapadere-regionene. Under kontrollene ble 52 safaribiler kontrollert og det ble iverksatt straffereaksjoner mot 2 kjøretøy og sjåføren.
Streng INSPEKSJON av jeep safari kjøretøy i Alanya

Mens 1 turist mistet livet, rømte sjåføren av jeepsafaribilen i Alanya

Mens 1 turist mistet livet, rømte sjåføren av jeepsafaribilen i Alanya

I Alanya omkom en turist og 3 personer ble skadet i safaribilen som kjørte av veien og falt i en grøft som følge av at sjåføren mistet kontrollen over rattet  .

Det er satt i gang en etterforskning for å fange føreren av safaribilen som rømte fra stedet.

Jeep safari kjøretøy sjåfør RØMTE i Alanya

Hendelsen fant sted rundt klokken 13.00 i Alanya Sapadere-distriktet.  Rıdvan Ş . Safaribilen med skiltnummer 07 HLF 48, under ledelse av selskapet, veltet i grøfta under kjøring, og medisinske team slo fast at den rumenske statsborgeren Constantin Butnarescu (32) var omkommet. Andre passasjerer i kjøretøyet var Mustafa Atalay, Alina Elena Butnarescu (29) og Ema Carina Butnarescu (4 112 Emergency Health-team).

Kilde: Büyük Alanya News TV – Hovednyhetsbulletin med Alper Kutay

Safaribiler ble kontrollert i Alanya

Safaribiler ble kontrollert i Alanya

Safaribilene, som er svært etterspurt av lokale og utenlandske turister som ønsker å se Alanyas naturlige skjønnhet, ble inspisert av polititeam.

Innenfor rammen av den spesielle inspeksjonen som er planlagt av trafikkteamene tilknyttet Alanya politiavdeling,   sikkerhetssystemene i safarikjøretøyene, som ofte etterspørres av lokale og utenlandske turister som ønsker å dra til Dimçayı og se dens naturlige skjønnhet i turistregioner, ble sjekket.

Safaribiler ble kontrollert i Alanya

Under inspeksjonene ble saker som obligatoriske sikkerhetsbeltesystemer i kjøretøy, samsvarsdokumenter, forsikrings-, inspeksjons- og tillatelsesdokumenter kontrollert. Førere som brukte kjøretøyene fikk opplæring i ting de må være oppmerksomme på, fartsregler og generelle trafikkregler. Polititeam tok også straffereaksjoner mot sjåfører som ikke overholdt reglene.

Kilde:  BuyukAlanya

Safaribiler ble kontrollert i Alanya

En inspeksjon av safaribiler ble utført av gendarmeriteam i Alanya. Ved kontrollene ble 5 kjøretøy som ikke fulgte reglene bøtelagt.

Safaribiler ble kontrollert i Alanya

Alanya District Gendarmerie Command-team økte sine inspeksjoner med starten av turistsesongen. Teamene inspiserte 18 safaribiler som opererer rundt Sapa Dere Canyon.

Mens det ble iverksatt straffereaksjoner mot 5 kjøretøy som ikke fulgte reglene under kontrollene, fikk sjåførene også opplæring i trafikkulykker og trafikkregler.  SabahGazette

 Hva skjedde!!

Det ble kunngjort at 16 personer, hvorav 13 var turister, ble skadet i ulykken med safarijeeper i Antalya.

Med sesongstart kom nyheten om den første safarijeep-ulykken. I følge den  innhentede informasjonen  ble 16 personer skadet som følge av kollisjonen mellom to safarijeeper som tilhører samme selskap i Oymapınar-distriktet i Antalyas Manavgat-distrikt.

13 av dem var turister i ulykken med safarijeeper

Mens det ble kjent at 13 av de skadde var turister, ble det opplyst at turistene i de to kjøretøyene hadde et vannslagsmål før ulykken.

Det ble opplyst at et av de kolliderte kjøretøyene traff en betongstolpe og falt på siden. Etter ulykken ble mange lege- og redningsteam og ambulanser dirigert til stedet.

En safarijeep som fraktet turister i Antalya hadde en ulykke, 16 personer ble skadet, en av dem alvorlig.

Det ble rapportert at 16 personer, inkludert 13 turister, ble skadet i ulykken med safarijeeper i Antalya.
Med sesongstart kom nyheten om den første safarijeep-ulykken. I følge den innhentede informasjonen  ble 16 personer skadet som følge av kollisjonen mellom to safarijeeper som tilhører samme selskap i Oymapınar-distriktet i Antalyas Manavgat- distrikt   .  Mens det ble kjent at 13 av de skadde var turister, ble det opplyst at turistene i de to kjøretøyene hadde et vannslagsmål før ulykken.

Det ble opplyst at et av de kolliderte kjøretøyene traff en betongstolpe og falt på siden. Etter ulykken ble mange lege- og redningsteam og ambulanser dirigert til stedet.

Ett av kjøretøyene traff betongstangen på høyre side av veien og falt på siden. Etter ulykken ble mange gendarmeri, helse- og redningsteam sendt til regionen. Mens Yaraks ble brakt til sykehuset etter førstehjelp på stedet, ble det registrert at en av de skadde  turistene, Luley Bulorky,  var i alvorlig tilstand.

 :  Turizimguncel

2 kjøretøyer med turister kolliderte i Antalya: 15 skadet, 1 alvorlig!

I Antalyas Manavgat-distrikt kolliderte safaribiler som fraktet turister, og passasjerene ble kastet fra kjøretøyene og kastet ut på veien. 15 personer ble skadet, 1 alvorlig.

Ulykken  fant sted på Delioğlanlı-stedet  på  Değirmenli-distriktsveien i Manavgat-  distriktet   . I følge den innhentede informasjonen krasjet den halvåpne turminibussen med skiltnummer 34 BSC 865, brukt av Ferhat Arslan, som fraktet turistene han hentet fra hoteller i Okurcalar, Avsallar og Türkler-distriktene i Alanya, inn i det halvåpne safari tour minibuss med skilt nummer 34 BSC 990, brukt av Özcan Akkaya, som skulle i samme retning, bakfra. Tur-minibussen med skiltnummer 34 BSC 865, kjørt av Ferhat Arslan, forlot veien etter å ha truffet minibussen foran den og falt ned på lysstolpen i armert betong på høyre side av veien.

Identiteten til personer som ble skadd i ulykken er fastslått

I ulykken ble Ferhat Arslan, som kjørte kjøretøyet som krasjet bakfra, Levent Toslak og Ziya Öztürk, som var personell i kjøretøyet, og de britiske turistene Cipriah Florih Locatus, Andreaa Locatus, Saya Anays Locatus, Luley Bulorky, Tina Taylor, Herr Kacper Marcın, Luley Bulorky, Uljana, som var passasjerer i kjøretøyet, Evelina Matveeva, Laura Ellen Carlton, Bobby Luke Carlton, Gillian Smith og den irske statsborgeren Julia Marie ble skadet.

1 person er i alvorlig tilstand!

Etter ulykken ble Manavgat District Gendarmerie Command Central og Sarılar Gendarmerie Stations, Gendarmerie Traffic, 112 helseteam og team fra Antalya Metropolitan Municipality brannvesen Manavgat Unit sendt til stedet. Førstehjelp ble gitt til de skadde, som ble kastet fra det veltede kjøretøyet ut på veien og vred seg i smerte, av teamene som ankom stedet, og de ble fraktet til sykehus i Manavgat. Det ble rapportert at den 53 år gamle britiske statsborgeren Luley Bulorky, en av de skadde, var i livstruende tilstand.

Diyar21Haber
Yaşam

Entübedeki Reha Muhtar için şarkıcı Nilüfer ve Deniz Uğur birbirine girdi

Bilim ve Teknoloji

Dünyanın En Yüksek Dağı Everest, Nasıl Oluyor da Her Yıl 4 mm Kadar Yükselebiliyor?

Araç - Trafik

Peugeot 508 üretimi duruyor! D segment öksüz kaldı!

GÜNCEL

Özgür Özel’i FETÖ’cüler vurmuş!..

HAYVAN

Doge Coin Haberleri Doge Coinin Geleceği Hakkında..

Yaşam

Reha Muhtar kimdir aslen nerelidir, neden entübe edildi? (Reha Muhtar’ın hayat hikayesi)

Deprem

AFAD ve Kandilli son dakika depremi duyurdu: Ege Denizi’nde deprem (Çanakkale’de deprem mi oldu?)

EĞiTiM

Sayıştay Eleme Sınavı’nın başvuruları başladı

METEOROLOJİ

Şehir şehir Sağanak yağış vuracak

DÜNYA ESNAF / SANAYi

Coca cola neye uğradığını şaşırdı! Apar topar açıklama yaptı

Bilim ve Teknoloji

Kararsızlığa Bir Son Verelim: Katı Sabunlar mı Daha İyi Temizliyor, Sıvı Sabunlar mı?

Yaşam

Son anları ortaya çıktı

POLiTiKA & SiYASET

Ziyaret esnasında konuşulan kare!

Bilim ve Teknoloji

iPhone 16 tanıtım tarihi sızdı!

DÜNYA

Kolombiya İsrail’e kömür ihracatını yasakladı

MAGAZİN

Hadise ve Seda Bakan Aynı Dizide Buluşuyor! O Tarih Belli Oldu

DÜNYA OrtaDogu

BM yetkilisi, Gazze’deki yıkımı paylaştı: Şehirler mezarlık oldu

BÖLGE HABER KAZA

Batman Valiliğinden 4 kişinin öldüğü kazayla ilgili açıklama

Bilim ve Teknoloji

Google’dan sert açıklama! Tensor G4 benchmark oyuncağı değil!

Yaşam

Manisa’da ölü bulunan baba kız olayında yeni detay

Servicebil kolliderte med turbil, 2…

Servicebil kolliderte med turbil, 2 TURISTER BLE SKADET 2 turister…

  Ağustos 17, 2024

Alarm for falske penger i…

Alarm for falske penger i Alanya: Hvordan oppdage falske sedler?…

  Ağustos 16, 2024

Alanya ble det dyreste stedet…

Alanya ble det dyreste stedet i Tyrkia Det skandinaviske markedet,…

  Ağustos 15, 2024

There WILL BE NO RENT…

There WILL BE NO RENT INCREASE IN ELEMENTS ... In…

  Ağustos 14, 2024

Det blir ingen økning i…

Det blir ingen økning i leieprisene i Alanya i september…

  Ağustos 14, 2024

Sjakkinstruktør som tok upassende bilder…

Sjakkinstruktør som tok upassende bilder og videoer av turister i…

  Ağustos 12, 2024

En historie som ikke kan…

Oppløst i tårer etter OL-gull og drømmeavskjed: – En historie…

  Ağustos 10, 2024

Why Do Some People’s Earlobes…

Why Do Some People's Earlobes Are Attached While Others Are…

  Ağustos 10, 2024