CHANGE  LANGUAGE

Jeep safari kjøretøy sjåfør som rømte i Alanya ble arrestert

Jeep safari kjøretøy sjåfør som rømte i Alanya ble arrestert

Sjåføren ble arrestert i safari-ulykken i Alanya der 1 turist døde og 3 personer ble skadet.

Hendelsen fant sted forleden i Sapadere-distriktet. Safarikjøretøyet med skiltnummer 07 HLF 48, drevet av R.Ş (35) , falt ned i stupet fra omtrent 5 meter som et resultat av at føreren mistet kontrollen over rattet. Innbyggere rundt som så ulykken meldte fra om situasjonen til nødsentralen 112. Ved varsel ble helse-, brannvesen- og gendarmeriteam sendt til regionen.

Jeep safari kjøretøy sjåfør som rømte i Alanya ble arrestert

Den rumenske statsborgeren Constantin Butnarescu (32), som var i kjøretøyet i ulykken, døde på stedet, mens kona Alina Elena Butnarescu (29), datteren Ema Marina Butnarescu (4) og Mustafa Atalay (25) ble skadet. Mens de skadde ble ført til Alanya trenings- og forskningssykehus med ambulanse, begynte gendarmerieteam å jobbe med å fange opp føreren av kjøretøyet som rømte fra ulykkesstedet. Som et resultat av de utførte undersøkelsene har sjåføren R.Ş. Han ble fanget i skogsområdet. Etter å ha fullført sine prosedyrer på politistasjonen, ble sjåføren arrestert og sendt til fengsel av fredsdommeren som han ble henvist til.

Kilde: BuyukAlanya

Streng INSPEKSJON av jeep safari kjøretøy i Alanya

Under inspeksjonen av safarikjøretøyer av gendarmeriet i Alanya ble det tatt straffereaksjoner mot 2 kjøretøy og sjåføren. Alanya Gendarmerie Command utførte trafikkinspeksjoner for safarikjøretøyer i Oba, Alacami, Değirmendere, Dim Stream og Sapadere-regionene. Under kontrollene ble 52 safaribiler kontrollert og det ble iverksatt straffereaksjoner mot 2 kjøretøy og sjåføren.
Streng INSPEKSJON av jeep safari kjøretøy i Alanya

 Hva skjedde!!

Mens 1 turist mistet livet, rømte sjåføren av jeepsafaribilen i Alanya

I Alanya omkom en turist og 3 personer ble skadet i safaribilen som kjørte av veien og falt i en grøft som følge av at sjåføren mistet kontrollen over rattet .

Det er satt i gang en etterforskning for å fange føreren av safaribilen som rømte fra stedet.

Jeep safari kjøretøy sjåfør RØMTE i Alanya

Hendelsen fant sted rundt klokken 13.00 i Alanya Sapadere-distriktet. Rıdvan Ş . Safaribilen med skiltnummer 07 HLF 48, under ledelse av selskapet, veltet i grøfta under kjøring, og medisinske team slo fast at den rumenske statsborgeren Constantin Butnarescu (32) var omkommet. Andre passasjerer i kjøretøyet var Mustafa Atalay, Alina Elena Butnarescu (29) og Ema Carina Butnarescu (4 112 Emergency Health-team).

Kilde:Büyük Alanya News TV – Hovednyhetsbulletin med Alper Kutay

Safarikatastrofe i Alanya: 1 død, 3 skadet

I Alanya omkom en turist og 3 personer ble skadet i safaribilen som gikk av veien og falt i en grøft som følge av at sjåføren mistet kontrollen over rattet. Det er satt i gang en etterforskning for å fange føreren av safaribilen som rømte fra stedet.

Føreren av bilen stakk av etter ulykken 

  De andre passasjerene i kjøretøyet, Mustafa Atalay, Alina Elena Butnarescu (29) og Ema Carina Butnarescu (4) ble fraktet til sykehuset med ambulanse etter førstehjelp på stedet av 112 akuttmedisinske team. Mens det ble kjent at de skadde personene var ved god helse, ble det opplyst at sjåføren av safaribilen, Rıdvan Ş., rømte fra stedet etter ulykken. Demirtaş Gendarmerie Station Command og JASAT-team startet en operasjon for å fange Rıdvan Ş., som rømte etter ulykken. 

Hendelsen fant sted rundt klokken 13:00 i Sapadere-distriktet i Alanya-distriktet. Rıdvan Ş. Safaribilen med skiltnummer 07 HLF 48, under ledelse av selskapet, kjørte av veien etter at sjåføren mistet kontrollen over styringen mens den kjørte og falt i grøfta cirka 5 meter ned i veien. Etter at ulykken ble rapportert til 112 Emergency Call Center, kom medisinske team til stedet og slo fast at den rumenske statsborgeren Constantin Butnarescu (32) var død. 

IHA

Kilde: LiderGazete

Safaribiler ble kontrollert i Alanya

Safaribilene, som er svært etterspurt av lokale og utenlandske turister som ønsker å se Alanyas naturlige skjønnhet, ble inspisert av polititeam.

Innenfor rammen av den spesielle inspeksjonen planlagt av trafikkteamene tilknyttet Alanya politiavdeling,   sikkerhetssystemene i safarikjøretøyene, som ofte etterspørres av lokale og utenlandske turister som ønsker å dra til Dimçayı og se dens naturlige skjønnhet i turismen. regioner, ble sjekket.

Safaribiler ble kontrollert i Alanya

Under inspeksjonene ble saker som obligatoriske sikkerhetsbeltesystemer i kjøretøy, samsvarsdokumenter, forsikrings-, inspeksjons- og tillatelsesdokumenter kontrollert. Førere som brukte kjøretøyene fikk opplæring i ting de må være oppmerksomme på, fartsregler og generelle trafikkregler. Polititeam tok også straffereaksjoner mot sjåfører som ikke overholdt reglene.

Kilde:  BuyukAlanya

Safaribiler ble kontrollert i Alanya

En inspeksjon av safaribiler ble utført av gendarmeriteam i Alanya. Ved kontrollene ble 5 kjøretøy som ikke fulgte reglene bøtelagt.

Safaribiler ble kontrollert i Alanya

Alanya District Gendarmerie Command-team økte sine inspeksjoner med starten av turistsesongen. Teamene inspiserte 18 safaribiler som opererer rundt Sapa Dere Canyon.

Mens det ble iverksatt straffereaksjoner mot 5 kjøretøy som ikke fulgte reglene under kontrollene, fikk sjåførene også opplæring i trafikkulykker og trafikkregler.  SabahGazette

 Hva skjedde!!

Det ble kunngjort at 16 personer, hvorav 13 var turister, ble skadet i ulykken med safarijeeper i Antalya.

Med sesongstart kom nyheten om den første safarijeep-ulykken. I følge den  innhentede informasjonen  ble 16 personer skadet som følge av kollisjonen mellom to safarijeeper som tilhører samme selskap i Oymapınar-distriktet i Antalyas Manavgat-distrikt.

13 av dem var turister i ulykken med safarijeeper

Mens det ble kjent at 13 av de skadde var turister, ble det opplyst at turistene i de to kjøretøyene hadde et vannslagsmål før ulykken.

Det ble opplyst at et av de kolliderte kjøretøyene traff en betongstolpe og falt på siden. Etter ulykken ble mange lege- og redningsteam og ambulanser dirigert til stedet.

En safarijeep som fraktet turister rundt Antalya hadde en ulykke, 16 personer ble skadet, en av dem alvorlig.

Det ble rapportert at 16 personer, inkludert 13 turister, ble skadet i ulykken med safarijeeper i Antalya.
Med sesongstart kom nyheten om den første safarijeep-ulykken. I følge den innhentede informasjonen  ble 16 personer skadet som følge av kollisjonen mellom to safarijeeper som tilhører samme selskap i Oymapınar-distriktet i Antalyas Manavgat- distrikt   .  Mens det ble kjent at 13 av de skadde var turister, ble det opplyst at turistene i de to kjøretøyene hadde et vannslagsmål før ulykken.

Det ble opplyst at et av de kolliderte kjøretøyene traff en betongstolpe og falt på siden. Etter ulykken ble mange lege- og redningsteam og ambulanser dirigert til stedet.

Ett av kjøretøyene traff betongstangen på høyre side av veien og falt på siden. Etter ulykken ble mange gendarmeri, helse- og redningsteam sendt til regionen. Mens Yaraks ble brakt til sykehuset etter førstehjelp på stedet, ble det registrert at en av de skadde  turistene, Luley Bulorky,  var i alvorlig tilstand.

 :  Turizimguncel

2 kjøretøyer med turister kolliderte i Antalya: 15 skadet, 1 alvorlig!

I Antalyas Manavgat-distrikt kolliderte safaribiler som fraktet turister, og passasjerene ble kastet fra kjøretøyene og kastet ut på veien. 15 personer ble skadet, 1 alvorlig.

Ulykken  fant sted på Delioğlanlı-stedet  på  Değirmenli-distriktsveien i Manavgat-  distriktet   . I følge den innhentede informasjonen krasjet den halvåpne turminibussen med skiltnummer 34 BSC 865, brukt av Ferhat Arslan, som fraktet turistene han hentet fra hoteller i Okurcalar, Avsallar og Türkler-distriktene i Alanya, inn i det halvåpne safari tour minibuss med skilt nummer 34 BSC 990, brukt av Özcan Akkaya, som skulle i samme retning, bakfra. Tur-minibussen med skiltnummer 34 BSC 865, kjørt av Ferhat Arslan, forlot veien etter å ha truffet minibussen foran den og falt ned på lysstolpen i armert betong på høyre side av veien.

Identiteten til personer som ble skadd i ulykken er fastslått

I ulykken ble Ferhat Arslan, som kjørte kjøretøyet som krasjet bakfra, Levent Toslak og Ziya Öztürk, som var personell i kjøretøyet, og de britiske turistene Cipriah Florih Locatus, Andreaa Locatus, Saya Anays Locatus, Luley Bulorky, Tina Taylor, Herr Kacper Marcın, Luley Bulorky, Uljana, som var passasjerer i kjøretøyet, Evelina Matveeva, Laura Ellen Carlton, Bobby Luke Carlton, Gillian Smith og den irske statsborgeren Julia Marie ble skadet.

1 person er i alvorlig tilstand!

Etter ulykken ble Manavgat District Gendarmerie Command Central og Sarılar Gendarmerie Stations, Gendarmerie Traffic, 112 helseteam og team fra Antalya Metropolitan Municipality brannvesen Manavgat Unit sendt til stedet. Førstehjelp ble gitt til de skadde, som ble kastet fra det veltede kjøretøyet ut på veien og vred seg i smerte, av teamene som ankom stedet, og de ble fraktet til sykehus i Manavgat. Det ble rapportert at den 53 år gamle britiske statsborgeren Luley Bulorky, en av de skadde, var i livstruende tilstand.

Diyar21Haber
GÜNCEL

TTB’de seçim öncesi kritik gelişme

MAGAZİN

Arka Sokaklar sezon finaliyle zirvede

OrtaDogu

Gazze’de 9 yaşındaki çocuk açlıktan dolayı şehid oldu

EKONOMI

İslam Memiş’ten altın yorumu: Rekor kıracak, kaçırmayın!

MAGAZİN

“Beyaz Yaka” dizisi 1 Temmuz’da sete çıkıyor

POLiTiKA & SiYASET

AK Parti’de değişim sürüyor! İki kritik gövden alma daha

DiYARBAKIR YEREL HABER

Diyarbakır’ın Çınar ilçesinde HÜDA PAR’ın arabuluculuğuyla bir husumet daha sona erdi

BÖLGE HABER KAZA

Mardin’de tır ile otomobil çarpıştı: 1’i ağır 6 yaralı

MAGAZİN

“GEREĞİNİ YAP” NE DEMEK HAKAN URAL!

EKONOMI

İslam Memiş’ten gümüş yorumu: Her düşüş alım fırsatıdır

Yaşam

‘Çok Kötü Bir Şey Oldu’ belgeseli gösterimde

POLiTiKA & SiYASET

3 devlet arasındaki toplantı sonrası Fidan’dan mesaj: Hazırız!

Yaşam

İzmir’de ormanlar yanıyor! Kuşadası duman bulutuna boğuldu

MAGAZİN

28 Haziran reytingleri belli oldu!

Yaşam

THY 1000 kabin memuru alımı yapacak!

DÜNYA

Trump da III. Dünya Savaşı için uyardı

OrtaDogu

Ebu Hamza, Cenin’deki güçlü pusunun ardındaki ayrıntıları açıkladı

MAGAZİN

Nez – “GÜNDEM” OLMAYA GELİYOR!

POLiTiKA & SiYASET

Başkan Bozbey makamını Büyükorhan’a taşıdı

MAGAZİN

Haluk Bilginer ve Yasemin Kay Allen’ın dizisi BBC Two’da

Skogbrannen i Alanya ble brakt…

Skogbrannen i Alanya ble brakt under kontroll før den vokste…

  Haziran 26, 2024

Håndballfestival STARTET i Alanya

Håndballfestival STARTET i Alanya Den 29. Ramazan Demirci Open Field…

  Haziran 25, 2024

Jeep safari kjøretøy sjåfør som…

Jeep safari kjøretøy sjåfør som rømte i Alanya ble arrestert…

  Haziran 23, 2024

Mens 1 turist mistet livet,…

I Alanya omkom en turist og 3 personer ble skadet…

  Haziran 22, 2024

Mens 1 turist mistet livet,…

Mens 1 turist mistet livet, rømte sjåføren av jeepsafaribilen i…

  Haziran 22, 2024

Et jordskjelv skjedde i landlige…

Et jordskjelv skjedde i landlige Alanya i dag. 2024-06-20 /…

  Haziran 20, 2024

Personen som onanerte mens han…

1 - Personen som onanerte mens han så på en…

  Haziran 20, 2024

Den nye adressen til russere…

Den nye adressen til russere som rømte fra Alanya er…

  Haziran 15, 2024