Six Senses üst düzey liderler toplantısı Kaplankaya’da

Dünyaca ünlü lüks otel zinciri Six Senses, üst düzey yöneticileri Türkiye’de bir araya geldi Condé Nast Traveller ve World Luxury Hotel & Spa Awards tarafından dünyanın en iyi otelleri arasında gösterilen Six Senses Kaplankaya, 16-20 Eylül tarihlerinde gerçekleşen konferansa ev sahipliği yaptı. CEO Neil Jacobs ve COO Neil Palmer gibi önemli isimlerin katıldığı etkinlikte, sürdürülebilirlik, wellness ve markanın geleceği gibi konular masaya yatırıldı.

Six Senses üst düzey liderler toplantısı Kaplankaya’da

Condé Nast Traveller ve World Luxury Hotel & Spa Awards tarafından; dünyanın ve Avrupa’nın en iyi otelleri arasında gösterilen ve The Luxury Spa Edit Awards 2024’te Avrupa’nın en iyi Spa Retreat oteli seçilen Six Senses Kaplankaya, 16-20 Eylül tarihlerinde ilk defa Türkiye’de gerçekleşen dünya çapında Six Senses Hotels Resports & SPAsÜst Düzey Liderlik konferansına ev sahipliği yaptı.

Markanın dünya çapında tanımasını sağlayan sürdürülebilirlik ve wellness odaklı vizyonunu derinlemesine değerlendiren, pandemiden sonra ilk kez Six Senses Kaplankaya ev sahipliğinde gerçekleştirilen bu özel etkinliğe başta Six Senses Hotels Resorts & Spas CEO’su Neil Jacobs, COO Neil Palmer ve IHG Hotels & Resorts’un Global Marka, Six Senses ve Sürdürülebilirlik Başkan Yardımcısı David Spooner olmak üzere dünyanın dört bir yanından gelen 60 Six Senses lideri katıldı. Konferansa katılan Six Senses Hotels üst düzey yöneticileri oldukça verimli geçen konferansın yanı sıra Ege’nin büyüleyici atmosferinin ve ayrıca Six Senses Kaplankaya’nın özel spa ve wellness programlarının da tadını çıkardı.

Six Senses Kaplankaya’nın eşsiz doğasında gerçekleşen bu konferansta, yöneticiler arasında bilgi ve deneyim alışverişinin yanı sıra, markanın gelecekteki stratejik adımlarını şekillendirmeye yönelik önemli atılımlar da konuşuldu. Özellikle, markanın sürdürülebilirlik hedefleri, wellness programlarının gelişimi ve lokal topluluklarla entegrasyon konuları gündemdeydi.

Six Senses üst düzey liderler toplantısı Kaplankaya'da

Six Senses Hotels Resports & SPAsÜst Düzey Liderlik konferansının Türkiye’de ilk kez gerçekleşiyor olmasından büyük mutluluk duyduklarını ileten Kaplankaya Chief Operating Officer ve Six Senses Kaplankaya Genel Müdürü Can Göktaş; “Six Senses Kaplankaya’da Türkiye’deki 7. yılımızda Ege’nin en gözde destinasyonu olmaya devam ediyoruz. Six Senses Hotels Resorts & Spas bünyesinde yer alan Six Senses Kaplankaya olarak tüm dünya çapındaki Six Senses üst düzey yöneticilerini ağırlamaktan ve bu özel konferansa ev sahipliği için seçilmekten dolayı onur duyduk. Bugün Six Senses Kaplankaya olarak sadece lüks otel ve tesis yönetimi hizmetlerinde 1000 kişiye yakın çalışanımızla büyümemizi hızla sürdürüyor ve tüm Akdeniz çanağının en özel ve ayrıcalıklı merkezini yönetiyoruz. Son yıllarda katlanarak büyüyen misafir memnuniyeti, toplam ev sahibi sayımız, sunduğumuz yeni ürünler ve servislerin hepsi sözünü verdiğimiz Kaplankaya yaşam tarzını desteklemek ve bu ayrıcalıklı hayatı daha konforlu ve sürdürebilir kılmak içindir. Aynı zamanda tüm Six Senses otel zinciri içerisinde en yüksek misafir memnuniyeti oranına da ulaştığımızı söylemekten memnuniyet duyuyorum.” dedi.

Six Senses Kaplankaya’da her gün görme şansına sahip oldukları Ege Denizi manzarasını tüm Six Senses liderlerinin de görmesini sağlamaktan dolayı ayrıca çok memnun olduklarını ileten Can Göktaş; “ Earth Lab aktivitelerimizin bir parçası olarak Neil Jacobs ve Neil Palmer ile bir birlikte zeytin ağaçları dikmek de bizler için olağanüstü bir deneyim oldu. 2017’de başlatılan Earth Lab, etkileşim ve inovasyona adanmış bir alan olarak hizmet veriyor. Six Senses’ın her bir resortunda hem tesis içinde hem de tesis dışında gerçekleşen sürdürülebilirlik odaklı çalışmalarını yaptığı yerdir. Her resort, tüketimi azaltmaya, lokal toplulukları desteklemeye ve ekosistemleri korumaya odaklanan Earth Labs gibi sürdürülebilirlik girişimlerini bünyesinde barındırıyor. Son gelişmeler arasında daha kapsamlı sağlıklı yaşam programları ve markanın küresel olarak tüm tesislerinde yenileyici ilkeleri bir araya getirme niyeti yer alıyor.”diye belirtti.

Otelcilik sektöründe vizyoner bir lider olarak tanınan Neil Jacobs, lüks otelcilik sektöründe sürdürülebilirlik ve wellness alanlarında öncü bir lider olarak biliniyor. Jacobs, küresel deneyimi ve vizyoner yaklaşımıyla, Six Senses’i sadece bir otel zinciri olmaktan çıkarıp, misafirlerine dönüştürücü deneyimler sunan, çevre dostu ve toplum odaklı bir marka haline getirdi. Jacobs’ın liderliğinde Six Senses, lüks kavramını yeniden tanımlayarak, kişisel gelişim, sürdürülebilirlik ve otantik deneyimleri ön plana çıkarıyor.

37 yıllık uluslararası otelcilik deneyimi ile Six Senses Hotels operasyonlarını global ölçekte yöneten COO Neil Palmer ise, markanın büyüyen portföyünü büyüten isimlerden. Palmer, Six Senses’in wellness, sürdürülebilirlik ve misafirperverlik anlayışını global ölçekte bir üst seviyeye taşımayı hedefledi. Palmer, yaşam boyu öğrenmeye ve gelişime inanan bir lider olarak, markanın gelecekteki vizyonunu hayata geçirmede önemli bir rol oynuyor.

Kaynak: Gastronomiturkey Read More

Diyar21Haber
ASAYİŞ BÖLGE HABER

Hilvan’da 18 kilo 150 gram skunk ele geçirildi

DÜNYA

Alman basını yazdı! Türkiye’ye silah ambargosunda yeni gelişme!

POLiTiKA & SiYASET

Özgür Özel’den Suriye açıklaması: Erdoğan benden önce giderse memnun olurum

SPOR

Lewandowski’nin şovunda Barça rahat kazandı

Hayat Yaşam

Six Senses üst düzey liderler toplantısı Kaplankaya’da

ASAYİŞ

İstanbul Valisi: Vahşetten nemalananlar yandı

DiYARBAKIR YEREL HABER SPOR

Erganispor 0 – Diyarbakirspor 2

SPOR

Amedspor 0 Erokspor 4

MAGAZİN

Altay hayatını tehlikeye atıyor!

POLiTiKA & SiYASET Yaşam

Özgür Özel: Asgari ücretin 25 bin lira olması için uğraşacağım

DÜNYA OrtaDogu

İran ülkedeki uçuşların iptal edildiğini duyurdu

Hayat

TBMM Dilekçe Komisyonu’na başvurular! Evliliği uzun süren kadınlara maaş

ASAYİŞ

Bakan Ali Yerlikaya: Kadınların huzuruna kast edenlere nefes aldırmayacağız

KAVGA

İstanbul’da Silahlı Kavga: 4 Yaralı

ASAYİŞ Yaşam

Ayvalık açıklarında 59 düzensiz göçmen yakalandı

Yaşam

  2 Kadını Katleden Semih Çelik’in Tüyler Ürperten İfadeleri Ortaya Çıktı

BASIN

EKİM’E KADAR MI DEMİŞTİ?

BÖLGE HABER

HÜDA PAR heyeti, kayıp Rojin Kabaiş’in ailesini ziyaret etti

SPOR

Şenol Güneş’ten beraberlik sonrası açıklama

POLiTiKA & SiYASET

Saadet Partisi büyük krizin eşiğinde! Zaman daralıyor

Gendarmeri-sjåfører i Alanya tilga ikke

Gendarmeri-sjåfører i Alanya tilga ikke I søknaden utført av gendarmeriet…

  Eylül 20, 2024

Upassende bilde på Alanya Ulaş-stranden

Upassende bilde på Alanya Ulaş-stranden En hendelse som fant sted…

  Eylül 20, 2024

2 turister på den veltet…

2 tyske turister på den veltet motorsykkel ble skadet I…

  Eylül 5, 2024

Polish tourist who came to…

Polish tourist who came to Alanya for holiday committed suicide…

  Ağustos 26, 2024

Polski turysta, który przyjechał na…

Polski turysta, który przyjechał na wakacje do Alanyi, ZABIŁ SIĘ…

  Ağustos 26, 2024

En polsk turist som kom…

En polsk turist som kom på ferie til Alanya, DREPT…

  Ağustos 26, 2024

100 tusen lira i bot…

100 tusen lira i bot for de som gjør det…

  Ağustos 23, 2024

Servicebil kolliderte med turbil, 2…

Servicebil kolliderte med turbil, 2 TURISTER BLE SKADET 2 turister…

  Ağustos 17, 2024

Bir yanıt yazın